ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 9/6

1. Η Λαϊκή Συνέλευση Χαλανδρίου θα γίνεται κάθε Πέμπτη στις 20:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου μπροστά απ’ την παιδική χαρά.

2. Την Τετάρτη 15 Ιούνη την ημέρα της Γενικής Απεργίας κάνουμε όλοι και όλες στο Χαλάνδρι προσυγκέντρωση στο μετρό Χαλανδρίου στις 10:00 για να κατέβουμε στο Σύνταγμα.

3. Να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε οργανώσεις ομογενών του εξωτερικού.

4. Η Λαϊκή Συνέλευση Χαλανδρίου στηρίζει τον αγώνα και το ψήφισμα της Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων για τους παιδικούς σταθμούς που διαβάστηκε στη συνέλευση. (Βλ. ομιλητής 7)

5. Τραπέζι ρεφενέ στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου μπροστά από την παιδική χαρά μετά τη λήξη της επόμενης Λαϊκής Συνέλευσης Χαλανδρίου την άλλη Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 20:30

6. Στηρίζουμε την διεκδίκηση αποζημιώσεων για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β΄ ΠΠ από την Γερμανία και ζητάμε τη νομική υποστήριξη των τριών Γερμανών νομικών που διεκδικούν για λογαριασμό θυμάτων του Β΄ ΠΠ αποζημιώσεις από τη χώρα τους τη Γερμανία.

7. Συντονιστική επιτροπή που θα ετοιμάσει την επόμενη συνέλευση ανοιχτή για όποιον και όποια θέλει να δηλώσει συμμετοχή.

8. Διερεύνηση τρόπων μορφοποίησης του κινήματος των πλατειών σε πανελλαδικό επίπεδο. (Επεξήγηση πρότασης από αυτόν που την πρότεινε: να γίνει όλη η Ελλάδα πλατεία Συντάγματος. Να συγκροτήσει πολιτικό υποκείμενο που με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες να βάλει θέμα εξουσίας).

9. Η Λαϊκή Συνέλευση Χαλανδρίου να απευθυνθεί στον εμπορικό σύλλογο Χαλανδρίου να κλείσουν όλα τα μαγαζιά την ημέρα της Γενικής Απεργίας στις 15 Ιούνη.

 

Advertisements