Ψηφίσματα  λαϊκής συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος Τρίτης 7 Ιούνη

Απορρίπτεται η ίδρυση νέου πολιτικού φορέα (κόμματος). Η Λ.Σ. δεν εγκρίνει ίδρυση κόμματος αγανακτισμένων, «άμεση δημοκρατία» κ.ο.κ. Όποιος το διαδίδει εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες ή προσπαθεί να χειραγωγήσει το κίνημα.

Οι ομάδες εργασίας και οι θεματικές ομάδες – που είναι πάντα ανοιχτές και χρειάζονται πολύ περισσότερο κόσμο για να λειτουργούν σωστά- έχουν μόνο εισηγητικό και συντονιστικό ρόλο. Θα οργανωθεί περιφρούρηση για την Γενική Απεργία 15/6.

 

Ψηφίσματα  λαϊκής συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος Τετάρτης 8 Ιούνη

Θα αποστέλλονται δελτία τύπου στα ΜΜΕ για τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις μας, ώστε να μην αφήνεται το ζήτημα της ενημέρωσης σε αυτόκλητους εκπροσώπους και στην παραπληροφόρηση των μέσων.

Εγκρίθηκε να διανέμεται κείμενο που συνέταξε η ομάδα ανέργων, επισφαλώς εργαζομένων ιδιωτικού δημόσιου τομέα που αναφέρει εκτός των άλλων ότι απαιτούμε δωρεάν μετακινήσεις για όλους και εργασία για όλους, ενώ καταγγέλλει τον ξεπουλημένο κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και προτρέπει τους εργαζόμενους να πάρουν τα σωματεία στα χέρια τους. Για το θέμα αυτό η ομάδα θα κάνει συνέλευση στο Σύνταγμα την Τρίτη 18:00.

Καταψηφίστηκε να μοιράζονται κομματικές προκηρύξεις.

Εναλλαγή του συντονιστή. Προτροπή για συμμετοχή νέων ανθρώπων στις ομάδες εργασίας.

Αποφασίστηκε νέα ημέρα διαβούλευσης για το χρέος με άλλους ομιλητές και ημέρα διαβούλευσης για την άμεση δημοκρατία με πρώτη συζήτηση διερευνητική το Σάββατο 11/6 στις 19:00 στο χώρο 18 της πλατείας Συντάγματος.

Απόφαση αποκλεισμού της Βουλής την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος «σταθερότητας» (από 15/6 που είχε εξαγγελθεί αναβλήθηκε για προφανείς λόγους για τις 28 Ιούνη).

 

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Κάθε μέρα

18:00 Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

21:00 Λαϊκή συνέλευση

Ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

 Η ιστοσελίδα του κινήματος είναι real-democracy.gr

Advertisements