ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:00 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΣΟΛΩΜΟΥ 10)
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:00 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19:30

στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (παιδική χαρά) ή απέναντι στο ΚΕΠ (1ος όροφος) στο παλιό δημαρχείο.

ΤΡΙΤΗ 6-8, ΠΕΜΠΤΗ 6-8, ΣΑΒΒΑΤΟ 11-1

συλλογή δικαιολογητικών από συμμετέχοντες στη Λ.Σ.Χαλανδρίου στο κεντρικό ΚΕΠ  (παλιό δημαρχείο) για την πιθανότητα μαζικής προσφυγής κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ

Αυτό το Σάββατο, 11.00 με 13.00, περάστε απ’ το ΚΕΠ και όσοι κι όσες ενδιαφέρεστε να πάρετε έντυπο υλικό (φυλλάδια, τρικάκια) που να προπαγανδίζει τη συνέλευση και τις κινητοποιήσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

1. Σήμερα 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ υπάρχει συγκέντρωση έξω απ’ το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου εκδικάζεται η προσφυγή του Δ.Σ.Α κατά του τέλους ακινήτων της ΔΕΗ.

2. Σάββατο 3 Δεκέμβρη 10:00 στο σταθμό του μετρό στο Νομισματοκοπείο θα συγκεντρωθούν άνθρωποι από Λαϊκές Συνελεύσεις με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου για να μεταφέρουν τρόφιμα και χρήματα στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας στην Ελευσίνα και να μεταβούν με αυτοκινητοπομπή εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς.

3. Κινητοποίηση τη Δευτέρα στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΗ (Αριστείδου 5-7) με αφορμή τη δημοπρασία για την ανάληψη των υπεργολαβιών για τις διακοπές ηλεκτροδότησης, με σκοπό την ακύρωσή της.

3. Τρίτη 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  12:00 θα γίνει πορεία με πρωτοβουλία μαθητών-μαθητριών στο κέντρο του Χαλανδρίου με προσυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου. Καλούν  όλους τους Χαλανδραίους να συμμετάσχουν και θα μοιράζουν το παρακάτω κείμενο:

Στα χνάρια μιας εξέγερσης…

που συγκλόνισε μια ολόκληρη γενιά. Μιας εξέγερσης που με αρχή την βίαιη έκφανση της κρατικής καταστολής και κατάληξη μια κοινωνική κραυγή ενάντια στην ανισότητα, ενάντια στην ανελευθερία, ενάντια σε όλο τον κόσμο της αλλοτρίωσης που μας περιβάλλει έβγαλε ολόκληρη την κοινωνία στο δρόμο. Ο κόσμος αυτός όμως υπάρχει ακόμα και η μάχη ενάντια σε κάθε καταπίεση είτε στο σχολείο είτε στην εργασία είτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ και πρέπει να δοθεί με κάθε μέσο και σε κάθε γειτονιά. Σε μια εποχή όπως αυτή που προσπαθούν να μας εξαθλιώσουν οικονομικά και να μας υποδουλώσουν πνευματικά

                                      …ξαναβγαίνουμε στο δρόμο

για όλους τους λόγους του κόσμου

ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12:00

στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

Advertisements