ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΕΠ ΣΤΙΣ 11:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ. (έχει βγει αφίσα και ενημερωτικό υλικό, μπορείτε να το κατεβάζετε και να το διαδίδετε).

1. Στην επόμενη συνέλευση στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου στις 9 Φλεβάρη την Πέμπτη στις 20:00 εκτός των άλλων θεμάτων θα γίνει αρχικά ενημέρωση για το πού βρισκόμαστε σε σχέση με τις μαζικές προσφυγές ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και θα αποφασίσουμε πώς θα οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας.

2. Στις 11 Φλεβάρη συμμετέχουμε ως λαϊκή συνέλευση Χαλανδρίου στη συνάντηση των λαϊκών συνελεύσεων στο Πάντειο στις 16:00. Και εκεί προτείνουμε τα εξής δύο πράγματα:

3. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 15 Φλεβάρη στις 11:00 στη Χαλκίδα (Ν.Φαβιέρου 9) έξω απ’ τα γραφεία της Provision της εργοληπτικής εταιρείας στην οποία έχει ανατεθεί να κόβει το ρεύμα στα βόρεια προάστια (Χαλάνδρι, Μαρούσι κ.τ.λ).Έχει γίνει ήδη μια παρέμβαση και έπεται συνέχεια…Ενημερωτικά για την προηγούμενη παρέμβαση.

«Κάτοικοι της Χαλκίδας μαζί με μέλη Λαϊκών Συνελεύσεων απο την Αττική και μέλη των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απέκλεισαν τα γραφεία της εταιρίας OMSSE PROVISION στην Χαλκίδα, οδός Ν. Φαβιέρου 9, χθες Δευτέρα 30/1 στις 6.30μ.μ., προειδοποιώντας την ιδιοκτησία της ότι δεν θα επιτρέψουν διακοπές ρεύματος που η συγκεκριμένη εταιρία εκτελεί για λογαριασμό της ΔΕΗ στη Χαλκίδα αλλά και τη Β. Αττική. (Μαρούσι – Πέυκη – Ν. Ψυχικό). Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας εξαναγκάστηκε σε άτακτη φυγή απο τους συγκεντρωμένους. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αποχώρησαν μετά τις 8μ.μ.  και συνεχίσαν με συνέλευση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Θέματα της συνέλευσης η οργάνωση της δράσης ενάντια στα χαράτσια, η αλληλεγγύη και ο συντονισμός για την ανάπτυξη του αγώνα ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης ΕΕ- ΔΝΤ και την ανατροπή των σχεδιασμών και των πολιτικών τους.»

4. Στις 20 Φλεβάρη τη Δευτέρα στις 08:00 συντονισμένη σε μέρα και ώρα παρέμβαση όσο γίνεται περισσότερων λαϊκών συνελεύσεων στις κατά τόπους εφορίες τους. Με βασική αφορμή την ψηφισμένη σε τροπολογία ενσωμάτωση του χαρατσιού της ΔΕΗ στην Εφορία.

Τέλος

5. 16 Φλεβάρη την Πέμπτη στις 20:00, όπως κάθε Πέμπτη στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου θα γίνει η προγραμματισμένη επόμενή μας λαϊκή συνέλευση Χαλανδρίου.