Η Λαϊκή Συνέλευση Χαλανδρίου στηρίζει την Πρωτοβουλία Κατοίκων Βριλησσίων, και υπογράφει την καταγγελία του για τα τεκταινόμενα στα Βριλήσσια, κατά τις εσοκομματικές εκλογές του Πασόκ, στις 18 Μαρτίου.

Ολόκληρη η προκήρηξη της Π. Κ. Βριλησίων:

Πασόκ και Παρακράτος

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό τμήμα των Βριλησσίων, οδός Κισσάβου 11, την Κυριακή 18 Μαρτίου σημειώθηκε τραμπούκικη επίθεση με γκλομπ, που έκρυβε εσωτερικά στο σακάκι του, από γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, σε πολίτες που βρίσκονταν στον απέναντι από το εκλογικό κέντρο κοινόχρηστο χώρο.
Λίγα λεπτά αργότερα δημοσιογραφικές ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση αναφέροντας για 30 άτομα που πέταγαν γιαούρτια και αυγά στα μέλη του ΠΑΣΟΚ (αργότερα έγιναν 30 ροπαλοφόροι νεαροί που επιτέθηκαν στους ψηφοφόρους) και φυσικά ούτε κουβέντα για τον τραυματισμό πολιτών από τον συγκεκριμένο τραμπούκο μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ούτε αναφέρθηκε το γεγονός ότι του έχει υποβληθεί μήνυση και έχουν καταθέσει σε βάρος του 3 αυτόπτες μάρτυρες.
Για εμάς το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί μία μεμονωμένη πράξη ενός θερμόαιμου τραμπούκου. Πηγάζει από τη λογική του ψευτο-νταησμού που δημιουργείται με την εξουσιαστική άποψη “εδώ κουμάντο κάνουμε εμείς και όλοι οι άλλοι εξαφανιστείτε” και ενισχύεται πλέον από το άγχος και το φόβο που κυριεύει τα συστημικά κόμματα καθώς βλέπουν την επικείμενη κατάρρευσή τους.
Στα πλαίσια αυτής της άθλιας συμπεριφοράς τους δεν διστάζουν να ενοχοποιήσουν, εμμέσως πλην σαφώς,την Πρωτοβουλία Κατοίκων Βριλησσίων κι αυτό επειδή είμαστε η μόνη συλλογικότητα που δραστηριοποιείται στα Βριλήσσια σε μια σειρά από θέματα: τα χαράτσια της ΔΕΗ με προκηρύξεις, εξορμήσεις ενημέρωσης στην πλατεία καθώς και συλλογή δικαιολογητικών για ομαδική προσφυγή, εξασφάλιση και διανομή φτηνών και ποιοτικών προϊόντων, παρεμβάσεις καταγγελίας για τα σαράφικα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και στην πόλη μας, κλπ.
Οι μάσκες έπεσαν και το ΠΑΣΟΚ έδειξε το αληθινό εθνικο-σοσιαλιστικό του πρόσωπο. Οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν απέδειξαν στην πράξη σε ποιο είδος «Δημοκρατίας» πιστεύουν και τι μέλλον μας επιφυλάσσουν αν τυχόν και κάποιοι ξανασηκώσουν κεφάλι. Πέρα από την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωσή μας, απαιτούν και τη φυσική-σωματική εξόντωση όποιου πάει ενάντια στα σχέδιά τους.

Καταδικάζουμε απερίφραστα όχι μόνο την τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση, αλλά και τη συμπεριφορά των υπολοίπων μελών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο συμβάν και φυγάδεψαν τον εν λόγω “κύριο” και εξαφάνισαν το γκλομπ για να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ζητάμε από τη Δημοτική παράταξη του κου Μανιατογιάννη, της οποίας ο επιτιθέμενος ήταν μέλος της, να καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση και να αποπέμψει τον υπεύθυνο της επίθεσης από τη παράταξή του, αλλιώς θα θεωρηθεί συνυπεύθυνη.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ