Την Παρασκευή 23/3 πραγματοποιήθηκε συντονιστική συνάντηση για τη διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης των προφυλακισμένων από τη διαδήλωση στις 12/2, στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο. Βρεθήκαμε οι εξής συνελεύσεις:

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίας Παρασκευής

Συνέλευση πλατείας Βικτώριας

Λαϊκή Συνέλευση Κατοίκων Θησείου-Πετραλώνων- Κουκακίου

Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Μπραχαμίου

Συνέλευση Άλσους Παγκρατίου

Συνέλευση Κατοίκων Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου

Πρωτοβουλία Κατοίκων Καισαριανής

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης

Συνέλευση Κερατσινίου

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω

Αυτόνομη Συνέλευση Ζωγράφου

Αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Βίλας Ζωγράφου

Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αμαρουσίου

Λαϊκή Συνέλευση Παλλήνης

Έγινε ενημέρωση για τους 4 και την προφυλάκισή τους. Επίσης οι συνελεύσεις ενημέρωσαν για τις δράσεις που έχουν αποφασίσει για το Σάββατο 31/3 (θα γίνουν μικροφωνικές και μοιράσματα από τις περισσότερες στις περιοχές τους).

Μετά ακολούθησαν προτάσεις για κοινή κεντρική δράση. Καταλήξαμε στα εξής:

* Την Τρίτη 3 Απρίλη στις 18:00 θα γίνει συγκέντρωση με μικροφωνική στο Σύνταγμα. Κάθε συνέλευση μπορεί να φέρει το κείμενό της για μοίρασμα και τα πανό της.

* Την Πέμπτη 5 Απρίλη, στις 18:00 στο Γκίνη, θα γίνει η επόμενη συντονιστική συνάντηση για αυτό το θέμα, στην οποία:θα κάνουμε απολογισμό των μέχρι τότε δράσεων

* θα συζητήσουμε και αποφασίσουμε επόμενες κεντρικές/συντονισμένες δράσεις για το θέμα. Έχει κατατεθεί ήδη πρόταση για διοργάνωση πορείας στο κέντρο το Σάββατο 28/4.

* θα δούμε την περίπτωση έκδοσης κοινής αφίσας για το θέμα. (θα σταλεί πρόταση με email από όποια συνέλευση επιθυμεί να προτείνει αφίσα).

* Η όποια απόφαση θα ανακοινωθεί στη συνάντηση στο Πάντειο 21 Απρίλη Σάββατο στις 16:ΟΟ

ΥΓ: Τα emails τα αντέγραψα από το email, καλέσματος στη συνάντηση, της Αγίας Παρασκευής. Αν υπάρχουν συνελεύσεις, των οποίων τα email δεν συμπεριλαμβάνεται στους παραλήπτες, και οι οποίες πρέπει να λάβουν το μήνυμα, παρακαλώ προωθήστε το.

 

Κυριακή 1/4 12:ΟΟ στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια η Πρωτοβουλία κατοίκων Βριλησσίων θα κάνει μικροφωνικη για τους συλληφθέντες και η Λαϊκή συνέλευση Χαλανδρίου θα τη στηρίξει.

Σήμερα έγινε ακόμα μία παρέμβαση στην εφορία Χαλανδρίου από τη λαϊκή συνέλευση, μοιράστηκαν κείμενα, «επισκεφτήκαμε» τον Έφορο και έπεται συνέχεια…

Ορίστηκε ραντεβού για τη ΔΕΗ Χαλανδρίου για Τετάρτη 4/4 στις 1Ο:ΟΟ