Φίλες και φίλοι βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα «αλητεία» της μνημονιακής εξουσίας, η οποία μ’ένα παράνομο και τελείως εκβιαστικό τρόπο, στην «ζούλα», προσπαθεί ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στους τελευταίους λογαριασμούς που μας ήρθανε. Συγκεκριμένα με εντελώς αυθαίρετο και παράνομο τρόπο, στα «κρυφά» και προσπαθώντας να παραμερίσουν και να καταργήσουν τις δικαστικές απαγορεύσεις, αφού δεν μπορούν να κόψουν το ρεύμα λόγω μη καταβολής του χαρατσιού, με ένα ασυνάρτητο και όχι ενιαίο τρόπο, ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!! Για να ΜΗ καταλαβαίνει δε ο κόσμος, το κάνουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. Έτσι στους τρέχοντες λογαριασμούς ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν αυτή η παρανομία έχει γίνει σ’όλους τους λογαριασμούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ή σε κάποιο μέρος μόνο. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ:

1. ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ και

2. ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Η ΔΕΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ήδη πολύ κόσμος έχει αρχίσει κατά μόνας να πηγαίνει στην ΔΕΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και να ζητάει εξηγήσεις και να διαμαρτύρεται.

Επαναλαμβάνω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ 2η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (στην μέση περίπου και κάτω από τον πίνακα 1) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥ.

Εάν υπάρχει διαφορά και το ποσό που έστειλε η ΔΕΗ στην ΔΟΥ είναι μικρότερο (είτε 20 είτε 50 είτε 150 ευρώ) ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. Πρέπει να έχουμε εικόνα σε πόσους και πόσες έχει διαπραχθεί αυτή η εμφανώς παράνομη παρακράτηση μέρους του χαρατσιού. Γιατί αυτό θα καθορίσει και την ένταση της απάντησής μας. Δεν είναι σαφές ακόμα που θα το πάει η ΔΕΗ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΔΕΗ έχει αρχίσει να κόβει το ρεύμα με μεγαλύτερη ένταση. Οι εκλογές βλέπετε πέρασαν… Η Ομάδα επιφυλακής και επαναφοράς του κομμένου ρεύματος πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση γιατί δεν αποκλείεται να αρχίσουν να κόβουν το ρεύμα και στο Χαλάνδρι.

Ως πρώτη δράση αποφασίσαμε να οργανώσουμε ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΪ μια πρώτη μαζική παράσταση στην ΔΕΗ Χαλανδρίου με αίτημα ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. Να δούμε επίσης και την αποστολή ενός νέου εξωδίκου με το οποίο ΘΑ γνωστοποιούμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΔΕΗ. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να πρέπει να ξανά-καταθέσουμε Ασφαλιστικά Μέτρα αυτή την φορά για την αναστολή εφαρμογής αυτού του νέου γκαγκστερισμού.